Skip to content

We zijn los! De inschrijvingen voor The Climate Chain zijn nu geopend. Je kan je via deze link aanmelden voor een kustlocatie van jouw voorkeur, zodat we er samen voor zorgen dat er straks langs de Nederlandse kustlijn een kilometerslange human chain wordt gevormd.

We hebben de kustlijn vanaf Hoek van Holland in Zuid-Holland tot aan Lauwersoog in Friesland opgedeeld in vakken. Elk vak is een kilometer. Je kan je via de kaart op deze website aanmelden voor het vak waar jij en je familie, vrienden of collega’s willen gaan staan. De kaart laat dan zien voor welke vakken al genoeg mensen komen, en waar er nog meer mensen nodig zijn. Claim snel jouw favoriete kustlocatie!

Aanmelden is simpel: Klik bovenaan op ‘Meedoen’. Selecteer dan een van de kustvakken door te klikken op het poppetje op de kaart. Je kan dan klikken op ‘Aanmelden’ en krijgt alle informatie te zien voor dat stukje strand, zoals strandopgangen, strandpaviljoens en afstand tot een parkeerplaats of de trein. Onderaan de pagina kan je je inschrijven voor het vak van jouw keuze!

Wil jij je extra inzetten voor The Climate Chain? Meld je dan aan als Chain Maker! Je helpt dan me om ervoor te zorgen dat op jouw stukje strand of dijk alles in goede banen verloopt. Je kan je opgeven als Chain Maker door bovenaan te klikken op ‘Vrijwilliger worden’.

Tot zondag 23 juni bij The Climate Chain!

The Climate Chain wordt ondersteund door:

Bekijk hier alle ondersteunende organisaties. Wil jouw organisatie the Climate Chain ook ondersteunen? Meld je aan door te mailen naar info@theclimatechain.nl en ontvang meer informatie over wat je kunt doen om ons te helpen.

Back To Top