Skip to content

Helpen op én tot 23 juni: Chain Makers gezocht!

We zijn op zoek naar Chain Makers, die helpen om van The Climate Chain een succes te maken. Dat kan op verschillende manieren die hieronder verder worden toegelicht. Is één van de twee of zijn beide rollen iets voor jou? Meld je aan via het onderstaande formulier.

Helpen op 23 juni

We zoeken Chain Makers die coördinator worden van een kustvak van The Climate Chain. Als Chain Maker draag je dan samen met ons de verantwoordelijkheid voor een stukje kust op 23 juni. Je bent aanspreekpunt voor de deelnemers op het strand of op de dijk en draagt eraan bij dat alles soepel verloopt.

Een week voor 23 juni ontvang je een briefing met uitgebreide informatie.

Helpen met promotie tot 23 juni

We zijn hard op zoek naar Chain Makers die ervoor zorgen dat zoveel mogelijk mensen zich aansluiten bij The Climate Chain. In elke grote stad hebben we een team dat posters en flyers verspreidt. Je kan deelnemen aan een promoteam in jouw stad, of er eentje opzetten als die er nog niet is.* Daarnaast kun je helpen door het het werven van deelnemers bij evenementen, scholen, werkplekken en verenigingen, of door berichten te plaatsen op sociale media.

Als je aangeeft dat je wil helpen met de promotie nemen wij contact met je op over hoe en waar je kan helpen.

*Er zijn op het moment promoteams in: Amsterdam, Utrecht, Rotterdam, Leiden, Haarlem, Groningen, Leeuwarden en Alkmaar.

Beeld

Hieronder vind je alvast materiaal dat je kan downloaden om digitaal te verspreiden!

Vierkant (1×1)

Story

Poster

Kijk voor meer materiaal in onze Toolkit!

The Climate Chain wordt ondersteund door:

Bekijk hier alle ondersteunende organisaties. Wil jouw organisatie the Climate Chain ook ondersteunen? Meld je aan door te mailen naar info@theclimatechain.nl en ontvang meer informatie over wat je kunt doen om ons te helpen.

Back To Top