Skip to content

Meedoen met The Climate Chain is belangrijk, maar het oproepen van je netwerk om hetzelfde te doen is net zo essentieel. Daarom hebben wij wat promotiemateriaal voor je klaargezet. In deze drive vind je al het beeldmateriaal, teksten en overige praktische informatie allemaal op één plek.

Wil je liever gedrukte poster en/of flyers? Stuur een mail naar info@theclimatechain.nl met je adres en we sturen wat op!

Tekst

Kopieer, plak, verzend. Klaar! Pas aan naar wens.

Ik doe mee aan The Climate Chain! Ga je mee? 🤝

Op zondag 23 juni om 14:00 staan we hand in hand langs de Nederlandse kust om het grote draagvlak voor een beter klimaatbeleid zichtbaar te maken. Samen roepen we de overheid op tot meer en snellere klimaatactie. The Climate Chain is de langste human chain in Nederland ooit! Meld je aan via www.theclimatechain.nl/meedoen en kom naar een kustlocatie bij jou in de buurt. Tot de 23e! ❤️

Ik doe mee aan The Climate Chain! 🤝 Meld je ook aan via www.theclimatechain.nl/meedoen, en sluit je op zondag 23 juni om 14:00 aan bij de langste human chain in Nederland ooit. Voor meer en snellere klimaatactie. Geen woorden, maar daden! ❤️

Kom met mij mee naar The Climate Chain! 🤝

Op zondag 23 juni doe ik mee aan The Climate Chain: de langste human chain in Nederland ooit, voor meer en snellere klimaatactie. Langs bijna 200 kilometer van de Nederlandse kustlijn slaan we om 14:00 de handen ineen. Samen vragen we snellere actie tegen ontwrichtende klimaatverandering en voor een volhoudbare economie.

Want de tijd dringt. De aarde warmt steeds sneller op met alle gevolgen die daarbij horen. We verliezen in een rap tempo veel soorten planten en dieren en hun leefomgeving. Ondanks alle mooie voornemens, doen we te weinig, terwijl we veel meer kunnen! Het is tijd voor daden!

Meld je aan via www.theclimatechain.nl/meedoen en kom naar een kustlocatie bij jou in de buurt. Tot de 23e! ❤️

Beeld

Klik hieronder om grafische afbeeldingen te downloaden voor je online kanalen.

Vierkant (1×1)

Story

Poster

Hoe maken we het leuk?

We dragen een vreedzame boodschap uit waar in omgang en gedrag ook naar streven. Klik hieronder om de regels voor de The Climate Chain te bekijken.

Bekijk

Persbericht

Klik hieronder om het algemene persbericht te downloaden voor alle kanalen.

Download

The Climate Chain wordt ondersteund door:

Bekijk hier alle ondersteunende organisaties. Wil jouw organisatie the Climate Chain ook ondersteunen? Meld je aan door te mailen naar info@theclimatechain.nl en ontvang meer informatie over wat je kunt doen om ons te helpen.

Back To Top